Шо з сайтом?

Питання, відповіді, пропозиції

Модератори: walter, Koketka

Шо з сайтом?

Повідомлення aborigen » Вів липня 21, 2009 10:24 am

На тому тижні пару днів не міг зайти і вчора знов те саме. Пише шо помилка чи шось таке, по англійському. Це в мене глюк якийся чи в усіх таке? :17:
Аватар користувача
aborigen
Активіст
 
Повідомлень: 157
З нами з: Сер вересня 24, 2008 5:29 pm
Звідки: novomirhorod

Повідомлення Дюдюка » Вів липня 21, 2009 10:26 am

У мене теж!!!!!!!!
Я вже думала, може, мене вирішили відлучити від спільноти?
Аватар користувача
Дюдюка
Модератор
 
Повідомлень: 339
З нами з: Сер квітня 01, 2009 1:05 pm

Повідомлення Дюдюка » Вів липня 21, 2009 10:26 am

До речі, цей сайт - не єдиний з таким глюком. У мене у вибраному ще кілька сайтів глючать
Аватар користувача
Дюдюка
Модератор
 
Повідомлень: 339
З нами з: Сер квітня 01, 2009 1:05 pm

Повідомлення Admin » Вів липня 21, 2009 6:41 pm

Глюки почалися ще минулого тижня, коли в компанії uahosting виникли технічні неполадки на одному з серверів, на якому якраз і знаходився цей сайт. Доступу не було декілька годин, протягом яких лагодили сервер, потім все стало на свої місця. Але в неділю виявилося, що функціонування серверу було відновлено не в повному обсязі, тож було вирішено повністю його замінити. Вчора, в понеділок, відбувалося відновлення даних з пошкодженого жорсткого диска на сервері. Ще кілька днів можуть бути якісь глюки, поки йде налаштування, а потім, сподіваюсь, все стане на свої місця.

Приємно, що за спричинені незручності ми отримали місяць безкоштовного хостингу :)
Стосовно інших сайтів не знаю, можливо вони знаходились на тому ж сервері. Якщо так - то з ними також уже все гаразд, хоча навряд чи таке співпадіння ймовірне. У кожного сайту свої глюки. ;)
Аватар користувача
Admin
Site Admin
 
Повідомлень: 722
З нами з: Чет червня 21, 2007 9:16 pm
Звідки: Новомиргород

Повідомлення Admin » Пон листопада 23, 2009 7:41 pm

Прошу вибачення за тимчасові незручності, відбувалася заміна серверу, на якому знаходиться сайт, тому деякий час він був недоступний. Особливо вибачаюсь перед тими користувачами, чиї повідомлення (написані сьогодні-вчора) було втрачено під час перенесення сайту.
Аватар користувача
Admin
Site Admin
 
Повідомлень: 722
З нами з: Чет червня 21, 2007 9:16 pm
Звідки: Новомиргород

Повідомлення Admin » Сер березня 31, 2010 7:49 am

І знову прошу вибачення за перебої в роботі сайту. Цього разу проблема виявилася серйознішою - В Одесі згорів дата-центр, де розміщено наш сайт. На жаль, останній дієздатний бекап виявився від 14.03, і всі дані, внесені після цього дня, втрачено безповоротно. Особливо шкода повідомлень на форумі, яких було багато. :15:
Аватар користувача
Admin
Site Admin
 
Повідомлень: 722
З нами з: Чет червня 21, 2007 9:16 pm
Звідки: Новомиргород

Повідомлення polik » Сер березня 31, 2010 9:20 pm

Адмін не журися все буде добре :03:
Аватар користувача
polik
Новачок
 
Повідомлень: 46
З нами з: Суб січня 31, 2009 10:11 pm
Звідки: новомиргород

Повідомлення Admin » Сер лютого 23, 2011 7:10 am

Невеличке оголошення.
З 25 по 27 лютого відбудеться перенесення сайту на інший сервер, тому він може бути тимчасово недоступним. Повідомлення, написані на форумі в ці дні, можуть не зберегтися, тому зарані прошу вибачення за незручності.
Аватар користувача
Admin
Site Admin
 
Повідомлень: 722
З нами з: Чет червня 21, 2007 9:16 pm
Звідки: Новомиргород

Повідомлення Admin » Суб лютого 26, 2011 2:59 pm

Здається, заміна сервера пройшла успішно цієї ночі, правда, підтвердження від хостера ще не приходило, але IP сайту вже змінився, тож будемо вважати що цього разу "відбулися легким переляком", не збереглося лише кілька повідомлень на форумі, написаних учора ввечері.

На всякий випадок радив би особливо активним форумчанам, які не можуть почекати до понеділка, копіювати повідомлення, написані ними сьогодні-завтра, у текстовий файл. У випадку чого, можна буде потім легко відновити. Хоча це вже так, перестраховка :13:
Аватар користувача
Admin
Site Admin
 
Повідомлень: 722
З нами з: Чет червня 21, 2007 9:16 pm
Звідки: Новомиргород

Повідомлення magistr » Сер липня 04, 2012 12:45 pm

чому я не можу зайти на сайт із свого компа??зумів зайти через анонімайзер
Аватар користувача
magistr
Ветеран
 
Повідомлень: 434
З нами з: Сер червня 16, 2010 3:39 pm
Звідки: хутір

Повідомлення Admin » Сер липня 04, 2012 3:32 pm

Навіть не знаю... не банив, чесно. Спробуй куки почистити в браузері, може глюкнуло щось...
Аватар користувача
Admin
Site Admin
 
Повідомлень: 722
З нами з: Чет червня 21, 2007 9:16 pm
Звідки: Новомиргород

Повідомлення magistr » Сер липня 04, 2012 7:06 pm

не помогаєє.тек головне,що до після обнови вінди нічого не змінило
Аватар користувача
magistr
Ветеран
 
Повідомлень: 434
З нами з: Сер червня 16, 2010 3:39 pm
Звідки: хутір

Повідомлення Admin » Чет липня 05, 2012 7:53 am

Ну, якщо через анонімайзер заходить - то проблема не у вінді, а в IP, наскільки я розумію. А що відбувається взагалі, коли пробуєш заходити? Просто помилку видає чи вискакує віконечко You are banned? На всяк випадок повністю видалив бан-лист, спробуй зараз.
Аватар користувача
Admin
Site Admin
 
Повідомлень: 722
З нами з: Чет червня 21, 2007 9:16 pm
Звідки: Новомиргород

Повідомлення magistr » Нед липня 22, 2012 2:31 pm

Admin написав:Ну, якщо через анонімайзер заходить - то проблема не у вінді, а в IP, наскільки я розумію. А що відбувається взагалі, коли пробуєш заходити? Просто помилку видає чи вискакує віконечко You are banned? На всяк випадок повністю видалив бан-лист, спробуй зараз.

нічого не вискакує.просто тупо не грузе сторінку.і нічого зробити не можу.зайти можу через анонім,або інш.комп
Аватар користувача
magistr
Ветеран
 
Повідомлень: 434
З нами з: Сер червня 16, 2010 3:39 pm
Звідки: хутір

Повідомлення Admin » Пон липня 23, 2012 2:29 pm

Навіть не знаю чим допомогти... Перебрав сьогодні всі налаштування, все в нормі. Та й не змінювалося там нічого останнім часом. А яким браузером користуєшся? Пробував з різних? Ще можна спробувати почистити систему Cclean, або аналогічною прогою. Антивірус-файрвол які стоять? Спробуй вимкнути їх, буває, що файрволу якийсь банер не сподобався, і він блокує з'єднання...

Якщо нічого з цього не допоможе - загугли запит "не грузиться сайт", там варіантів усяких купа може бути...
Аватар користувача
Admin
Site Admin
 
Повідомлень: 722
З нами з: Чет червня 21, 2007 9:16 pm
Звідки: Новомиргород

Далі

Повернутись до Про цей сайт

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей

cron
Новомиргород © 2008-2015